proclaimer

ctrlonline is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de website actueel en juist te houden. Mocht je desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij je reactie zeer op prijs. Ook als een link niet goed werkt of je een ander technisch mankement tegenkomt, horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar ingrid@ctrlonline.nl. Alvast bedankt voor je reactie.

Verwijzingen
Het auteursrecht van informatie vindbaar via hyperlinks op websites of andere informatiedragers buiten ctrlonline.nl, ligt bij de eigenaar van de betreffende informatiedrager dan wel bij de eigenaar van het op deze informatiedrager weergegevenen (bijvoorbeeld handelsmerken en logo’s). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaar.

Privacy
ctrlonline hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van ctrlonline.nl. Persoons- of adresgegevens worden alleen gebruikt waarvoor je ze hebt verstrekt. CtrlOnline is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar website. Informatie over bezoeken aan ctrlonline.nl wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van strategische of technische beslissingen en statistische verwerkingen. Nooit ter identificatie van individuele personen.

ctrlonline

CtrlOnline is een no-nonsens online marketingbureau. Met ruime kennis en ervaring. Creatief en gedegen. Sympathiek en out-of-the-box. Ons motto: ontmoeilijken. Wij doen niet ingewikkeld. Wij laten je zien hoe het ook anders kan.

   
CtrlOnline | Promoot jouw pagina ook