over ctrlonline

ctrlonline is in februari 2010 opgericht door Ingrid Schrik. Zij heeft een brede marketing en linguïstische achtergrond en is gespecialiseerd in online marketing, social media en webcopy. Zij zet, afhankelijk van uw wens, een netwerk in van specialisten op het gebied van SEO/SEA, vormgeving, webdesign, communicatie en verandermanagement. Met deze brede achtergrond en focus op online marketing staat ctrlonline klaar voor uw online reputatie.

Ingrid Schrik is sinds haar studies HEAO Economisch-Linguistisch en International Management aan de Universiteit Maastricht 8 jaar werkzaam geweest in verschillende marketingfuncties bij ING/Postbank. Sinds eind 2005 vaart zij onder eigen vlag als interim online marketing professional, projectleider en programmamanager bij onder andere IRIS, Robeco, AEGON, ING, Vitamine Informatie Bureau, Altra Italia, KNRM, TNT Express en Nationale-Nederlanden.

Naast haar online bestaan heeft zij offline een passie voor strand, zee, reizen, hardlopen en sieraden ontwerpen. Ingrid is vastberaden, positief, enthousiasmerend en resultaatgericht. Ze kijkt met een strategisch oog en twee rechterhanden naar de beste oplossing voor uw online behoefte.

ctrlonline

CtrlOnline is een no-nonsens online marketingbureau. Met ruime kennis en ervaring. Creatief en gedegen. Sympathiek en out-of-the-box. Ons motto: ontmoeilijken. Wij doen niet ingewikkeld. Wij laten je zien hoe het ook anders kan.

   
CtrlOnline | Promoot jouw pagina ook