Interview door ShareBusiness

Visual website ShareBusiness

 

 

 

 

ShareBusiness bemiddelt en begeleidt ervaren hoogopgeleide professionals en managers in Nederland. Alle betrokken professionals worden gekoppeld aan een specifieke business case binnen hun discipline in een van de deelnemende ontwikkelingslanden. Zo krijgt de door een bedrijf ingehuurde kennis nog een extra, duurzame dimensie en stimuleert dit het ondernemerschap in ontwikkelingslanden. Daar werk ik graag aan mee! Lees hieronder het interview dat ShareBusiness voor hun blog met mij had.

De bewogen en bevlogen ZZP’er: Ingrid Schrik
“Uitgewaaid en een beetje natgeregend heb ik Ingrid Schrik aan de lijn nadat ze heeft hardgelopen op de boulevard van Zandvoort. ‘Jij gaat naar Zuid-Afrika las ik op Twitter. Wat geweldig en wat een fantastisch concept heeft ShareBusiness. Dat ben ik nog niet eerder tegengekomen.’ Ingrid is eigenaar van CtrlOnline en gespecialiseerd in online reputatie management (ORM).” Lees verder>>

Tags: , ,

woensdag, november 2nd, 2011 Interview

Reageren?

Plaats een reactie

ctrlonline

CtrlOnline is een no-nonsens online marketingbureau. Met ruime kennis en ervaring. Creatief en gedegen. Sympathiek en out-of-the-box. Ons motto: ontmoeilijken. Wij doen niet ingewikkeld. Wij laten je zien hoe het ook anders kan.

   
CtrlOnline | Promoot jouw pagina ook