webcopy

Een goede webtekst verbetert de online reputatie van je bedrijf of merk. En leidt tot betere vindbaarheid in zoekmachines, meer bezoekers en betere conversie. ctrlonline schrijft zoekmachinevriendelijke webteksten. We herschrijven bestaande webpagina’s en schrijven nieuwe teksten. Ook voor wervende short copy of reclameteksten voor bijvoorbeeld online campagnes kun je bij ons terecht.

Met onze ruime ervaring in marketingteksten en het schrijven en redigeren van (internationale) websites maken wij je teksten heel webberig. Zo maak jij echt contact met de bezoeker van je website of campagne.

vaste prijs per pagina
Bij ctrlonline weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Het herschrijven van een bestaande webpagina kost € 75 en voor een nieuwe tekst we rekenen € 85 per webpagina. Een webpagina bestaat uit maximaal 350 woorden. Alle prijzen zijn inclusief het toevoegen van relevante zoekwoorden (ook wel keyword optimalisatie of SEO genoemd) en exclusief 19% btw.

ontvang gratis een SiteReview
Bij een webcopy opdracht van minimaal 10 webpagina’s ontvang je gratis een SiteReview van je website. Met hierin de top 10 tips die makkelijk te realiseren is en een belangrijke bijdrage levert aan de vindbaarheid van je website.

ctrlonline

CtrlOnline is een no-nonsens online marketingbureau. Met ruime kennis en ervaring. Creatief en gedegen. Sympathiek en out-of-the-box. Ons motto: ontmoeilijken. Wij doen niet ingewikkeld. Wij laten je zien hoe het ook anders kan.

   
CtrlOnline | Promoot jouw pagina ook