online reputatie strategie

Regelmatig monitoren en rapporteren van je online reputatie is belangrijk. Maar wat doe je als direct actie nodig is? Verschijnt er opeens een negatief bericht over je bedrijf of product op internet? Wat doe je dan? Ben je zelf actief in social media als klanten dat van je verwachten? Weet je het beschikbare budget om online in de schijnwerpers te staan zo goed mogelijk te besteden? Wil je je medewerkers meer kennis geven over social media en hoe hiermee om te gaan? ctrlonline helpt je hierbij of neemt dit als je wilt volledig uit handen.

We kijken hierbij naar je eigen website, blog, nieuwsbrief en online marketing plan: wat straal je uit en is dat in lijn met je wat je wilt? ctrlonline brengt dit in lijn met je missie, visie, doelstellingen en online strategie. Ook onderzoeken we hoe je online op externe sites, blogs, reviews, etc. overkomt. Klopt dat wat je wilt zenden met wat de omgeving ontvangt? Ben je echt in gesprek met je doelgroep?

Wij zoeken de belangrijkste verbeterpunten en helpen je die te realiseren. Dit varieert van een social media plan tot een online strategisch plan. Ook verzorgen of monitoren wij desgewenst de uitvoering ervan. Afgestemd dus op de fase waarin je bedrijf zich bevindt en wat jij nodig hebt.

ctrlonline

CtrlOnline is een no-nonsens online marketingbureau. Met ruime kennis en ervaring. Creatief en gedegen. Sympathiek en out-of-the-box. Ons motto: ontmoeilijken. Wij doen niet ingewikkeld. Wij laten je zien hoe het ook anders kan.

   
CtrlOnline | Promoot jouw pagina ook